Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide thumbnail
Ceramica Sant'Agostino

De hoofdrolspeler van een zeer succesvolle ondernemingsreis, Ceramica Sant'Agostino, begon haar activiteiten in 1964 in de buurt van Ferrara, in een gebied dat geografisch ver verwijderd is van andere Italiaanse bedrijven in de sector, bijna allemaal geconcentreerd in een specifiek punt van Emilia. Een winnende keuze die door de jaren heen synoniem is gebleken voor een sterke ontwerpautonomie en een altijd innovatieve strategische visie. Het bedrijf, dat vandaag nog steeds wordt geleid door de familie van de oprichter, investeert voortdurend in de innovatie van producten en processen.

Slide thumbnail
Met een lange geschiedenis in de productie van eersteklas glas en tegels, brachten Dr. Pino Bisazza en Andrea Di Giuseppe in 2000 hun meest gepassioneerde en toegewijde collega's bij TREND Group samen. Deze visionairs van bedrijfsleiders hebben een bedrijf opgebouwd met meer dan 700 werknemers over de hele wereld, het creëren van een erfenis die de Italiaanse artistieke traditie, respect voor de hulpbronnen van de aarde en de innovatieve technologieën van de moderne wereld combineert.
TREND
Slide thumbnail
De geschiedenis van Fap Ceramiche begint in het midden van de jaren zestig, wanneer de Fabbrica Artistica Piastrelle in Sassuolo begint met de productie van waardevolle tegels voor vloeren en wanden. In 1997, na dertig jaar succes in markten over de hele wereld, trad het bedrijf toe tot Gruppo Concorde, een van 's werelds toonaangevende spelers in de keramieksector. Het merk Fap Ceramiche is nieuw leven ingeblazen door het bepalen van een duidelijke en onderscheidende positionering in relatie tot de marktbehoeften, waardoor het mogelijk is om coating voor de badkamer en residentiële vloeren als de hoofdactiviteit te beschouwen.
FAP CERAMICHE
Slide thumbnail

Kerakoll werd in 1968 geboren in Sassuolo, in het hart van het belangrijkste keramiekcomplex ter wereld, dankzij de ondernemersgeest van Romano Sghedoni. Kerakoll is het eerste bedrijf ter wereld dat een globale oplossing biedt in materialen en diensten voor GreenBuilding, om te bouwen en te leven met respect voor het milieu en welzijn in huisvesting. Sinds de oprichting is Kerakoll op het pad van constante groei in de nationale en internationale markt van bouwmaterialen. Het bedrijf heeft zijn eigen technische knowhow en kennis kunnen ontwikkelen, waardoor het leiderschap in de GreenBuilding-sector verovert en de ideale partner is geworden van gerenommeerde ontwerpers.

KERAKOLL
Slide thumbnail
Carrodrain is de Belgische marktleider op het gebied van inloopdoucheafvoeren. Zijn vlaggenschepen, de Twiggi en de Cayman, hebben al veel fans dankzij hun uiterst eenvoudige ontwerp en hun grille van slechts 30 mm breed. Eenvoudig uit te breiden en te koppelen, de Twiggi kan van muur tot muur worden geïnstalleerd en vormt een enkele strakke lijn. Maar tijdens het ontwerp hebben we niet alleen aan esthetiek gedacht. Deze douchegoten bieden ook veel technische voordelen.
CARRODRAIN
Slide thumbnail
Haute couture op het gebied van keramiekGianni Versace, opgericht in Milaan in 1978 door Gianni Versace, een van de meest getalenteerde ontwerpers van de 20e eeuw, staat synoniem voor ultieme uitmuntendheid in de wereld. Sinds 1997 heeft het modehuis in Gardenia Orchidea een uitverkoren partner gevonden om doelen en waarden mee te delen.Zachte en omhullende, kostbare grondstoffen, tijdloze kleurencombinaties en herkenbare vormen van decoratieve elementen van het huis, zoals de kwal en neoklassieke Griekse motief, gemaakt met de meest geavanceerde productietechnologieën, kenmerken van keramiekcollecties.Een woonproject dat wordt gecompleteerd door de lijn badkamermeubels voor een TOTAL LOOK
VERSACE
Slide thumbnail
La maison de carrelage Belge |Revoir |Paris redécouvre le style traditionnel et remodernise ce qui est intemporel. Avec plus de 100 carreaux décoratifs en gamme, on peut dire que |Revoir |Paris est le spécialiste dans les carreaux à motifs et décoratifs. C’est un belle réunion entre nos carreaux d’aujourd’hui et les ancien sols authentique et murs d’antan. En combinant les anciens modèles avec les techniques modernes, nous obtenons une belle symbiose qui se traduit par un large éventail de produits. Les ancien et nouveau design forment un ensemble vivant et durable avec de nombreuses possibilités d’application. L’ambiance du passé et la facilité d’entretien d’aujourd’hui.
REVOIR PARIS

#tegelssalvatore Andere News

Carrodrain Cayman

Strakke douchegoot verkrijgbaar in 9 kleuren

Configureer uw interieur

Configureer uw interieur

Transformeer uw leefruimte in een plek die perfect uw stijl en voorkeuren weerspiegelt. Bezoek een van onze showrooms en maak uw designideeën werkelijkheid.

Wij zijn deze zondag geopend

Wij zijn deze zondag geopend

Uw toonzaal in Vilvoorde is deze zondag van 11.00 tot 17.00 geopend. Neem direct contact met ons op en plan uw bezoek met een van onze deskundige adviseurs